Skip to main content

Viktminskning

Att anlita mig innebär att jag med lång erfarenhet och stor kunskap om kost och livsstilsförändring leder dig mot det du vill uppnå på ett avslappnat och tryggt sätt.

Tillsammans utformar vi en plan och sätter strategier för dig som håller i längden. Jag hjälper dig att förändra och skapa nya och goda matvanor med ett långsiktigt perspektiv.

Klicka här för att kontakta oss

Vad tycker mina kunder?

Juni-22

Att ta kontakt med Camilla är ett av mina absolut bästa beslut.

Du möts alltid av en värme, sprudlande energi och genuint intresse för dig som
person. Det märks att det finns mkt kunskap och livserfarenhet som gör att du med varsam hand guidas på det sätt som är precis rätt för dig.

Camilla har dessutom förmågan att se mina bästa egenskaper och spegla dessa för mig vilket har varit enormt värdefullt för mig på den resa jag gjort och fortsatt gör.

Jag kan varmt rekommendera Camilla alla dagar i veckan, oavsett vad ditt mål är.

/Evelina

Juni-22

Camilla har hjälpt mig med strategier för att hantera tankar och handlingar för att hitta ett mer hälsosamt förhållande till mat.

Jag har själv kunnat styra våra träffar att handla om det jag behöver och Camilla har alltid hittat nya vinklar på det som varit min största utmaning.

Camilla är alltid positiv och fokuserar inte på det som varit då vi bara kan påverka framåt och detta är ett förhållningssätt som jag tagit med mig på flera olika plan.

Hon gör alltid det lilla extra och jag rekommenderar henne varmt!

-Pernilla

Vill du förändra din hälsa?

Camilla coachar dig på tryggt sätt att hitta en balanserad livsstil och får dig lyssna till din inre vishet.
Kontakta Camilla för individuell Hälsocoachning

Individuell Hälsocoachning

Ditt sätt att leva påverkar din kroppsfunktion och hur du mår. Att äta bra mat och röra på sig regelbundet handlar inte om att vara smal eller tjock utan om att ge kroppen det den behöver för att fungera och må så bra som möjligt.
Att få en kropp som man trivs i blir en härlig bonus.

Hur går det till?

Vi träffas i Goodfeelings studio på Kapellvägen 31 i Trollhättan Vi tittar först på var du befinner dig i nuläget, din livsstil, matvanor, motionsvanor, och hur du mår. Därefter utformar vi tillsammans dina personliga mål och en handlingsplan för att du ska uppnå det du vill.

Du anlitar mig privat, eller berättar för den hälsoansvarige på din arbetsplats att du vill träffa mig, som en skattefri friskvårdsförmån. Antal träffar och upplägg anpassas efter dina behov och önskemål, dock minst 3 gånger för att det ska ge en bestående effekt. Kostnad 800kr / timma

Innehåll på en träff kan vara följande:
  • Målsättning
  • Motivation
  • Beteendeförändring
  • Hantera tankar och känslor
  • Kostplan, recept och enkla måltidslösningar
  • Motionsrådgivning
Kontakta mig redan idag