Viktminskning

Att anlita mig innebär att jag med lång erfarenhet och stor kunskap om kost och livsstilsförändring leder dig mot det du vill uppnå på ett avslappnat och tryggt sätt.

Tillsammans utformar vi en plan och sätter strategier för dig som håller i längden. Jag hjälper dig att förändra och skapa nya och goda matvanor med ett långsiktigt perspektiv.

Individuell hälsocoachning 10 tim 6900kr

Klicka här för att kontakta oss

Vad tycker mina kunder?

Jag har hela mitt vuxna liv kämpat med övervikt. Efter att träffat Camilla känner jag att jag för första gången i mitt liv har hittat en hållbar väg framåt och rätt tankesätt till en livsförändring. Sen jag träffade Camilla första gången för 14 veckor sedan har jag gått ner 16 kg och det har jag Camilla att tacka för! Hon smittar med sin positiva energi och har fått mig att vara snäll mot mig själv vilket är en stor bidragande anledning till mitt resultat. Jag skulle säga att Camilla inte bara är min hälsocoach utan också min livscoach, som jag är väldigt tacksam för att jag träffat.

-E

Klicka på bilden ovan för att läsa fler recensioner

Vill du förändra din hälsa?

Camilla coachar dig på tryggt sätt att hitta en balanserad livsstil och får dig lyssna till din inre vishet.
Kontakta Camilla för individuell Hälsocoachning

Individuell Hälsocoachning

Ditt sätt att leva påverkar din kroppsfunktion och hur du mår. Att äta bra mat och röra på sig regelbundet handlar inte om att vara smal eller tjock utan om att ge kroppen det den behöver för att fungera och må så bra som möjligt.
Att få en kropp som man trivs i blir en härlig bonus.

Hur går det till?

Vi träffas i Goodfeelings studio på Kapellvägen 31 i Trollhättan Vi tittar först på var du befinner dig i nuläget, din livsstil, matvanor, motionsvanor, och hur du mår. Därefter utformar vi tillsammans dina personliga mål och en handlingsplan för att du ska uppnå det du vill.

Du anlitar mig privat, eller berättar för den hälsoansvarige på din arbetsplats att du vill träffa mig, som en skattefri friskvårdsförmån. Antal träffar och upplägg anpassas efter dina behov och önskemål, dock minst 3 gånger för att det ska ge en bestående effekt. Kostnad 750kr / timma

Innehåll på en träff kan vara följande:
  • Målsättning
  • Motivation
  • Beteendeförändring
  • Hantera tankar och känslor
  • Kostplan, recept och enkla måltidslösningar
  • Motionsrådgivning
Kontakta mig redan idag