Viktminskning

Att anlita mig innebär att jag med lång erfarenhet och stor kunskap om kost och livsstilsförändring leder dig mot det du vill uppnå på ett avslappnat och tryggt sätt.

Tillsammans utformar vi en plan och sätter strategier för dig som håller i längden. Jag hjälper dig att förändra och skapa nya och goda matvanor med ett långsiktigt perspektiv.

Viktminskning på Googfeeling med Camilla Ahlström

Vad tycker mina kunder?

“Det bästa med Goodfeeling och Camilla är att man arbetar med både kropp och knopp- insida såväl som utsida! Jag är verkligen supernöjd med Camilla som coach och rekommenderar henne å det varmaste…

Läs mer

“Jag har kämpat med min övervikt mer eller mindre hela mitt vuxna liv och testat de flesta olika dieter/metoder som jag hört talas om, men endast lyckats uppnå tillfälliga förändringar.

Läs mer

“Jag har under flera år försökt att gå ner i vikt. Mest för att utsidan av kroppen ska vara snygg. Efter att jag träffat Camilla under en tuff period i mitt liv fick jag upp ögonen för bra kost, samt motion i måttlig mängd…

Läs mer

Vill du förändra din hälsa?

Camilla coachar dig på tryggt sätt att hitta en balanserad livsstil och får dig lyssna till din inre vishet.
Kontakta Camilla för individuell Hälsocoachning

Individuell Hälsocoachning

Ditt sätt att leva påverkar din kroppsfunktion och hur du mår. Att äta bra mat och röra på sig regelbundet handlar inte om att vara smal eller tjock utan om att ge kroppen det den behöver för att fungera och må så bra som möjligt.
Att få en kropp som man trivs i blir en härlig bonus.

Hur går det till?

Vi träffas i Goodfeelings studio på Kapellvägen 31 i Trollhättan Vi tittar först på var du befinner dig i nuläget, din livsstil, matvanor, motionsvanor, och hur du mår. Därefter utformar vi tillsammans dina personliga mål och en handlingsplan för att du ska uppnå det du vill.

Du anlitar mig privat, eller berättar för den hälsoansvarige på din arbetsplats att du vill träffa mig, som en skattefri friskvårdsförmån. Antal träffar och upplägg anpassas efter dina behov och önskemål, dock minst 3 gånger för att det ska ge en bestående effekt.

Innehåll på en träff kan vara följande:
  • Målsättning
  • Motivation
  • Beteendeförändring
  • Hantera tankar och känslor
  • Kostplan, recept och enkla måltidslösningar
  • Motionsrådgivning
Kontakta mig redan idag

Priser:
1 tim 750:-/tim
5 tim 725:-/tim
10 tim 700:-/tim